Dames- Heren- Scheersalon

Nieuw bij Kapsalon Adriaan in Nieuwerkerk een plek waar dames en heren samen komen!

Het knippen en scheren bij de barbier is weer helemaal terug van weggeweest. De barbier is van oudsher de herenkapper die zowel hoofd als baard en snor verzorgt.
Bij kapsalon Adriaan wordt deze oude ambacht door Janet en Esther in leven gehouden!
Verwen jezelf en maak een scheerafspraak bij de gezelligste kapsalon van Nieuwerkerk!

Kapsalon & Scheersalon Adriaan biedt u verschillende soorten scheerbehandelingen. U kunt een klassieke scheerbehandeling kiezen of een uitgebreide Italian shave, nippend van een goed glas whisky. Overigens staat bij ons de koffie altijd klaar!

Ouderwetse vakmanschap –nostalgie –muziekje -gezelligheid- kop koffie of een drankje er bij.

Kijk voor openingstijden bovenaan op deze website.

Cadeautip: geef een scheerbon cadeau!!

Behandelingen Scheren

 OmschrijvingTijdsduur
Klassiek Scherenpre shave, een creme met menthol & eucalyptus met hot towel, glad scheren met gebruik van open scheermes en luxe scheerproducten.
After shave, keuze uit diverse geuren.
20 – 30 min
Italian shaveaanvullend op de klassieke scheerverzorging een complete gezichtsverzorging
45 min
WHISKY BY THE BARBER

Op verschillende data’s houden wij “whisky by the barber” avonden, scheren & nippen !! Er word een scheerbehandeling aangeboden die bestaat uit een voorbehandeling met een pre-shave créme, waarna een hot-towel compres wordt aangebracht. Daarna wordt een handopgeklopte scheerschuim aangebracht, waarna u 2x geschoren wordt. 1x met de haargroei mee en de 2e keer tegen de haargroei in, om zodoende een uiterst glad resultaat te krijgen. Vervolgens wordt de huid gekalmeerd met aluin. Nu volgt er een koude compres.De behandeling wordt afgesloten met een masserend aangebrachte aftershave balsem.
De whisky proeverij wordt verzorgt door Patrick Schoenaker. Per avond hebben wij ruimte voor 6 á 8 personen om te genieten van dit alles in combinatie met lekkere hapjes, muziekje en gezelligheid! Dus neem je vrienden, familie of je buurman mee en meld je snel aan want vol=vol!

Deze avonden organiseren wij alleen in de wintermaanden bij voldoende belangstelling. De datums worden bekend gemaakt op onze website en fbpagina, of we kunnen u informeren via de whatsapp.

Ook bieden wij de mogelijkheid om met een vriendengroep een avond te reserveren. Dit kan altijd in overleg.
In samenwerking met
* onder de 18 géén alcohol.